Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ......

Κάνω μια σύντομη ανάρτηση για να σας δώσω την πλήρη
διεύθυνση όπου θα στέλνετε τα ρολόγια σας.
Σας είχαμε δώσει την διεύθυνση ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ-
ΑΓ. ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΗΣ 5- ΧΑΙΔΑΡΙ.
Μας ειδοποίησαν όμως ότι κάποια ταχυδρομεία δεν το δέχονται έτσι και θέλουν να υπάρχει κάποιο όνομα.
Φυσικά και δεν το ξέραμε και ζητάμε συγγνώμη για την παράλειψη.
Λοιπόν η πλήρης διεύθυνση είναι:
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΑΓ. ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΗΣ 5- ΤΚ. 124 61
ΧΑΙΔΑΡΙ
ΤΠ ΟΨΙΝ Κας ΝΙΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥ
Το γράφω και στο πλάι του μπλογκ για να υπάρχει και να
το βρίσκετε αμέσως.

9 σχόλια:

  1. Μαρία μου, καλησπέρα!
    Εγώ ήδη έστειλα το δέμα μου... το ταχυδρομείο σε εμένα το δέχτηκε κανονικά.
    Ελπίζω να φτάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη σε ευχαριστούμε πολύ, το ταχυδρομείο σίγουρα τα δέχεται τα δέματα, το πρόβλημα δημιουργείται στην παραλαβή, όχι πάντα βέβαια, ίσως είναι θέμα υπαλλήλου, άλλοι ζητούν εξουσιοδότηση απο το άτομο που θα παραλάβει το δέμα και άλλοι όχι....θα δούμε, ελπίζουμε να μην υπάρξει πρόβλημα.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα !σίγουρα δεν με γνωρίζετε..είμαι εξ αλλου από την μακρινή Κομοτηνή ,έχω ένα ρολογάκι για σας το οποίο θα έρθει συνοδεία της υπουργού των οικονομικών και όχι με το ταχυδρομείο για σιγουριά για τυχόν απρόβλεπτα!!!Σας ενημερώνω (,έτσι τουλαχιστον γινόταν με τους κουμπαράδες )και πιστεύω ότι δεν σας ενόχλησα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eφη και βέβαια σε γνωρίζουμε, πως είναι δυνατόν;;;;μέσα απο το θαυμάσιο μπλοκ σου, όπως και τις άλλες φίλες bloggers, με τα ίδια ενδιαφέροντα.....έχουμε θαυμάσει τις υπέροχες κατασκευές σου και σίγουρα σε θεωρούμε χαρισματική τεχνίτρα του πηλού, αξεπέραστη νοικοκυρά, και μοναδική στις οικοδομικές εργασίες παντός τύπου !!! Σε θαυμάζουμε απεριόριστα και με συγκίνηση περιμένουμε το ονειρεμένο ρολόϊ σου, τόσο πρωτότυπο, τόσο καλοφτιαγμένο, τόσο μοναδικό !!!
      Σε ευχαριστούμε για τις λεπτομεςρείς περιγραφές κατασκευής σε όλα τα έργα σου, το εκτιμούμε ιδιαίτερα !!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑ ΧΩΡΊς ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΈΓΡΑΨΑ ΤΟ ΥΠΟΨΙΝ ...ΝΙΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥ.........ΕΛΠΊΖΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ..!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μας ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.....ας ελπίσουμε ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.....Σε ευχαριστούμε απο καρδιάς για το εμπνευσμένο ποίημά σου που συνοδεύει τα ρολόγια σου, μας γέμισε συγκίνηση γιατί περιγράφει γλαφυρά κι αληθινά τα συναισθήματά μας.....να είσαι καλά και να μοιράζεις μαζί με το Σμαραγδένιο σου τα απέραντα αποθέματα της
      αγάπης σας για το συνάνθρωπο.....ας στρώσουμε όλοι το χαλί της καρδιάς μας.....οι στίχοι σου...συγκλονιστικοι !!! Μελένια φιλιάαα!!!!

      Διαγραφή
  4. περάστε και απο μένα, να παραλάβετε, ταχυδρομείται τη Δευτέρα!πολλά φιλιά μελισσούλες μου, καλή επιτυχία!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και τις ευχές, θα περάσουμε αμέσως για παραλαβή και θα κάνουμε σχετική ανάρτηση μόλις το επιτρέψει ο υπολογιστής της Μαρίας ο οποίος ........δεν είναι και πολύ συνεργάσιμος τελευταία....Μελένια φιλιάααααα

      Διαγραφή
  5. με το καλο ολοι να στειλουν τα καλυτερα με αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή