Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του μελισσιού !!!

Κι ενώ τα ρολόγια για την ΄Εκθεσή μας , συνεχίζουνε να έρχονται, γεμίζοντάς μας ενθουσιασμό και χαρά, δεν παραλείπουμε παράλληλα να λειτουργούμε και τα εργαστήριά μας , ραπτικής, κοσμήματος, κατασκευών, αγιογραφίας....ενώ αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσουνε και τα μαθήματα Ισπανικών ( προχωρημένων) .

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου  το απόγευμα (ώρα 16.00 ) σας περιμένουμε με μία έκπληξη !!!

Η αγαπημένη φίλη μας Μαριάννα Κοντοέ θα μας δείξει βήμα-βήμα την κατασκευή ένός στεφανιού με το καταπληκτικό υλικό POWER TEX, θα μας ενημερώσει για τις απεριόριστες δυνατότητές του, για νέα υλικά και νέες ιδέες.... σίγουρα θα περάσουμε ένα συναρπαστικό απόγευμα !!!

Τώρα καιρός είναι να παρουσιάσουμε μερικές φωτογραφίες των κοσμημάτων που έχουνε δημιουργηθεί κατα τη διάρκεια των μαθημάτων του μηνός Οκτωβρίου στο εργαστήρι εικαστικού κοσμήματος όπου η Ανθή μας, κάθε Τετάρτη απόγευμα, με υπομονή και μεράκι καθοδηγεί και συμβουλεύει αναλύοντας όλα τα στάδια κατεργασίας των μετάλλων και δημιουργίας μοναδικών κοσμημάτων !!!
Βραχιόλι απο σφυρηλατημένο χαλκό !!! Μοναδικό και υπέροχο !!!
Βραχιόλι απο μπρούτζο (σε αποκλειστικό σχέδιο της Ανθής) και σκουλαρίκια απο σφυρηλατημένο μπρούτζο με χάλκινα πρόσθετα. Πολύ ιδιαίτερα, πολύ πρωτότυπα !!!

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Ανθή και σε όλες σας, είναι πανέμορφα κοσμήματα !!
    Φιλιά και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα κοσμήματα!
    Καλό μάθημα σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις ευχές σας, σύντομα θα σας παρουσιάσουμε πολλές φωτογραφίες των δημιουργιών μας, προς το παρός έχουμε δώσει προτεραιότητα στα ρολόγια και την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα (23-27/11) στο Δήμο Χαϊδαρίου , υπερ του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικές οι νέες σας δημιουργίες.
    Τέλειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή