Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

AΚΟΥΣΑΤΕ- ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!


Ο Τελάλης από τη Θεσσαλονίκη ξελαρυγγιάστηκε να φωνάζει…..και ο βαρδάρης έστειλε το μήνυμά του σε κάθε άκρη της Ελλάδας, ανατολή, δύση , βορρά και νότο…κι εδώ στην Αθήνα, σήμερα… ξυπνήσαμε από τις φωνές του!!!
Λοιπόν το μελίσσι βούϊξε από τα νέα, τα τηλέφωνα πήρανε φωτιά η έκθεση με τα ρολόγια που με τόση αγάπη, φαντασία και μεράκι  έφτιαξαν οι ελληνίδες μπλόγκερς θα πραγματοποηθεί  από  23/11 Σάββατο  έως και Τετάρτη   27/11  στο Δημαρχείο  Χαιδαρίου.

Στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 / 11  θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντηθούμε με  όλες τις μπλόκερς  είτε έχουμε φτιάξει ρολόγια είτε όχι, με τις οικογένειες, φίλους και συγγενείς, προκειμένου να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια υπέρ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ, να γνωριστούμε με όσες δεν είχαμε την ευκαιρία μέχρι σήμερα και να τα πούμε από κοντά με όσες έχουμε ήδη γνωριστεί…..εξ άλλου υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τα ανταμώματα φίλων !!!
Είμαστε βέβαιες ότι η έκθεσή μας θα πετύχει το στόχο της, συμβάλλοντας ουσιαστικά σ΄έναν καλό σκοπό και αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας της Δράσης Ελληνίδων μπλόγκερς που τη στηρίζει αποκλειστικά.
Οι Χρυσομέλισσες , πήρανε αυτή την πρωτοβουλία εμπνεόμενες από τις προηγούμενες προσπάθειες στις οποίες συμμετείχανε με ενθουσιασμό ,  έχοντας επίγνωση των δυσκολιών, με την αμέριστη συμπαράσταση της Ρένας Χριστοδούλου ,της  Προέδρου του Χριστοδουλείου Ιδρύματος  και του Δημάρχου Χαιδαρίου που ευγενικότατα μας παραχώρησε και την αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου και των μελών της Δράσης Ελληνίδων μπλόγκερς.
Οφείλουμε ιδιαίτερα να επισημάνουμε τη βοήθεια της Βίκυς, της γνωστής και αγαπημένης μας Ποδηλάτισσας που αφιέρωσε πολύ  από τον πολύτιμο χρόνο της για να μας καθοδηγήσει στις κατασκευές,  να μας συμβουλεύσει, να μας ενημερώσει , να μας υποδείξει και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα από καρδιάς για την προσφορά, την υπομονή και φυσικά την αμέριστη συμπαράστασή της .
Επειδή όμως για το στήσιμο της έκθεσης θα χρειαστεί η βοήθεια  πολλών ατόμων, εκτός από την παρέα της Θεσσαλονίκης (Κα Πρόεδρος, κα Υπουργός Οικονομικών κλπ) που έχουνε ήδη δηλώσει το παρών, υπολογίζουμε και στην ενεργό συμμετοχή και άλλων φίλων μπλόγκερς τις οποίες παρακαλούμε θερμά να δηλώσουν στο μέηλ xrysomelisses@gmail.com
Υπενθυμίζουμε ότι τα ρολόγια σας μπορείτε να τα στέλνετε
κατάλληλα αμπλαρισμένα, με τους δείκτες κολλημένους ξεχωριστά (όχι μονταρισμένους) κατ΄ευθείαν στο :

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας
Αγίας Γρηγορούσης 5
12461 ΧΑΪΔΑΡΙ

Τον τελάλη τον ακούσαμε !!!! Χαμογελάμε και τρέχουμε !!!
Και μην ξεχάσετε το όνομα σας και το όνομα του μπλογκ σας!

8 σχόλια:

  1. Ελπίζω το δικό μου ρολόι να έφτασε σώο γιατί το έστειλα ολόκληρο μέχρι και μπαταρία του έβαλα ελπίζω να μην έφυγε το προστατευτικό και το πέρασαν για ωρολογιακή βόμβα στο ταχυδρομείο χαχα το φαντάζεστε!
    Θα είναι τέλεια να συναντηθούμε όλες μαζί !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουσαμε τον τελαλη πρωι..πρωι.. και αρχίσαμε να τρεχουμε... χι.χι. Μελλισούλες μου...ήδη εχουνε ετοιμαστεί δυο ρολόγια που θα τα δείτε στο μπλοκ μου... και επονται και άλλα θα τα στήλουμε όλα μαζί..μακάρι να βρισκόμουν μαζί σας..καλη επιτυχία.. στο εργο σας..!!!φιλακια πολλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζεσαι την αντιτρομοκρατική Ρένα να κηνυγάει τα ρολόγια μας??
    Γέλιο που θα πέσει!!!!!!!!!!
    Σμαραγδένια, τα ρολόγια σας τα είδα, τα θαύμασα, όπως και της Βίκυς και του Κυκλάμινου,αλλά έπρεπε να κάνω αυτή την ανάρτηση πρώτα και αύριο πρώτα ο Θεός θα συνεχίσω με τα μοναδικά σας ρολόγια!
    Σας φιλούμε όλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ τα έστειλα όλα συναρμολογημένα...
    Ας ελπίσουμε πως δεν θα λείπουν εξαρτήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει ιδιαίτερη επισήμανση για το τι έχει κάνει "Η Ποδηλάτισσα".... θα πρέπει όμως να μας πείτε τι ώρα θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης για να μπορέσουμε να φτιάξουμε και την αφίσα της, απαραίτητο στοιχείο νομίζω για την διαφήμισή της!!!
    Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία νομίζω ότι πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι τα ρολόγια θα πρέπει να έχουν φτάσει στο ίδρυμα το αργότερο μέχρι τις 15/11/2013.... τυχόν καθυστερήσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα!!!

      Διαγραφή
  6. Τον ακούσαμε τον τελάλη από την συμπρωτεύουσα!!!! Μαρία μου, δεν μας δίνεις και μία καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των ρολογιών???? Μέχρι πότε θα πρέπει να έχουν φτάσει? Πότε θα γίνει το στήσιμο της έκθεσης????
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα ακόμα ρολόι περιμένει στο http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/
    Επίσης θέλω να ενημερώσω ότι μπορώ να βοηθήσω στο στήσιμο και ότι άλλο χρειαστεί ! Περιμένω νέα σας
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή