Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τα πακέτα της προσφοράς μας ταξιδεύουνε για Καλαμπάκα και για Πάτρα

Αυτά είναι τα ξύλινα αντικείμενα που διακοσμήσαμε με την τεχνική του ντεκουπάζ και ζωγραφική , τα στείλαμε στην Καλαμπάκα μαζί με την αγάπη μας και τις ευχές μας για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο παζάρι που θα οργανωθεί εκεί απο τους εθελοντές!

 Οι δημιουργίες πραγματοποιηθήκανε σε συντροφικό κλίμα, με την καθοδήγηση της αγαπημένης Βίκυς που έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό σ΄αυτή την προσπάθεια και με την εμπειρία και την καλή της διάθεση μας έχει διδάξει, μας έχει γνωρίσει τεχνικές και υλικά ενώ μας έχει αποκαλύψει μικρά και μεγάλα μυστικά!!!Αισθανόμαστε απίστευτα τυχερές και  είμαστε ευγνώμονες που ένας τόσο χαρισματικός και δοτικός άνθρωπος έγινε αγαπημένη φίλη που μοιράστηκε πρόθυμα και ανιδιοτελώς τις γνώσεις της μαζί μας!!!
Και μην νομίσετε ότι με τις κατασκευές και το ντεκουπάζ έχουμε παραμελήσει τα εβδομαδιαία τακτικά μαθήματά μας, κάθε άλλο !!! Η καλή μας κυρία Στέλλα, εθελόντρια και γλυκύτατη κάθε Πέμπτη απόγευμα καθοδηγεί βήμα-βήμα στο κόψιμο, το ράψιμο, την πρόβα, το πατρόν, την επιλογή υφασμάτων και υλικών, τις μαθήτριές της ώστε να κατορθώσουν εύκολα και σωστά να φτιάξουν μόνες τους τα επιθυμητά ρούχα (φούστες, παντελόνια, επιδιορθώσεις...)
Η κ Βούλα Βουργιώτη καθηγήτρια Ισπανικών με μεγάλη πείρα και πάθος για διδασκαλία ,συνεχίζει να διαδάσκει εθελοντικά  τους μαθητές της στα δύο Τμήματα Ισπανικής γλώσσας (αρχαρίων και  προχωρημένων) ενώ έχει την πρόθεση να λειτουργήσει και ανεξάρτητο Τμήμα Ισπανικής κουλτούρας, οπότε όσοι έχετε διάθεση ή απωθημένο να μυηθείτε σε μία υπέροχη γλώσσα και να γνωρίσετε τον Ισπανικό πολιτισμό, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή !!!
Η Χρυσομέλισσα Μαρία Βραχάτη, εμπνευσμένη Αγιογράφος με πολλές διακρίσεις και εκθέσεις στο ενεργητικό της, με τις μαθήτριές της, που άν και πολύ πρόσφατα ξεκίνησαν τα μαθήματα, έχουνε επιδείξει αξιόλογη πρόοδο και εξαιρετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή των τεχνικών που με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια διδάσκει η δασκάλα τους.
Οι φωτογραφίες είναι πράγματι αποκαλυπτικές.....ήδη προχωρημένη εικόνα με την αυθεντική τεχνική της Βυζαντινής αγιογραφίας σε λίγα μόλις μαθήματα ......
Ατομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή ενασχόληση με το σχέδιο και τη ζωγραφική, με θέληση όμως να γνωρίσουνε τα μυστικά της αγιογραφίας και να δημιουργήσουνε τις δικές τους εικόνες... με την καθοδήγηση της Μαρίας καταφέρανε σε πολύ λίγο χρόνο , να προχωρήσουνε εντυπωσιακά !!! Είναι αξιέπαινες και οι μαθήτριες και η δασκάλα τους !!!

22 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση του έμψυχου υλικού σας!
    Μπράβο Κλαυδία μου!
    Πριν σε γνωρίσω από κοντά, σε θαύμαζα για τις δραστηριότητες και την ευαισθησία σου.
    Τώρα σε εκτιμάω απεριόριστα και αγαπώ αυτό που είσαι...
    Τα σέβη μου ωραία μου Κυρία!
    Με όλη τη σημασία της λέξης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου μόνο ένα μεγάλοοοο ευχαριστώ μπορώ να πώ, πάντως η αλήθεια είναι πως απο αυτές τις δραστηριότητες και τη δημιουργική ενασχόληση όλοι εισπράττουμε περισσότερα απο όσα δίνουμε και αυτό είναι μοναδικά υπέροχοοοοοο!!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κυκλάμινο σ΄ευχαριστούμε που μας επισκέφθηκες, το ΜΠΡΑΒΟ σου μας δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε !!!

      Διαγραφή
  3. Μα δεν υπάρχει πιο δημιουργικό και χαρούμενο μελίσσι!
    Μπραβο σας και για τις πολύ σημαντικές προσφορές αλλά και για όλα όσα κάνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη χαρήκαμε με την επίσκεψή σου και τα καλά σου λόγια, η δημιουργία μας δίνει χαρά και η προσφορά μας φτιάχνει τη διάθεση !!!

      Διαγραφή
  4. Να είστε πάντα καλά να γεμίζετε "πακέτα προσφοράς"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποδηλάτισσα καλοδεχούμενες οι ευχές σου και οι επισκέψεις σου στις οποίες το μελίσσι έχει εθιστεί !!! Τώρα που η διάχυτη θετική ενέργεια και των δύο έχει γίνει ένα, το σίγουρο είναι ότι τα "πακέτα προσφοράς" θα πολλαπλασιαστούν......Αμήν !

      Διαγραφή
  5. Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ενέργεια, τη θετική σκέψη, τη χαρά, τη δημιουργία και τη ζωντάνια του μελισσιού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα σίγουρα οι εικόνες αποτυπώνουν μία θαυμάσια πραγματικότητα όμως τη ζωντάνια του μελισσιού πρέπει να τη ζήσει κανείς, γι΄αυτό προσκαλούμε όλους τους ανθρώπους με καλοπροαίρετη διάθεση δημιουργίας και προσφοράς να συμμετέχουνε ενεργά στις δραστηριότητές μας....

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για την δραστηριοποίησή σας,
    να είστε καλά να δημιουργείτε όμορφες δημιουργίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μας ευχαριστεί πολύ η ανταπόκριση που έχουμε σ΄αυτή την προσπάθεια και απο φίλους που είναι μακριά αλλά και απο όσους ήρθανε και μας γνωρίσανε απο κοντά !!!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την όμορφη προσφορά σας! Μπράβο για το έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου με χαρά δεχόμαστε τα συγχαρητήριά σου, όσοι περισσότεροι δραστηριοποιούμαστε για καλό σκοπό ,τόσο το καλλίτερο !!!

      Διαγραφή
  8. Το εργαστηρι-μελισσι πεταει!!!!
    Μπραβο σε ολες και για ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι εσύ γνώρισες το μελίσσι απο κοντά και έγινες αγαπημένο μέλος του με την πρώτη ματιά !!! Εμείς όλες, στηρίζοντας και συμπληρώνοντας η μία την άλλη, καταφέρνουμε πολλά και το χαιρόμαστε !!!

      Διαγραφή
  9. ΄Ετσι, έτσι κορίτσιαααααα γλυκιές, δημιουργικές, δοτικές και πάντα πλάϊ σε προσπάθειες που αξίζουν τον κόπο. Χαίρομαι που είμαστε παρεούλα και μάλιστα εξαιρετικά χαρούμενη. Χαίρομαι που μοιραζόμαστε όλα αυτά τα όμορφα δρομάκια τέχνης. Να είσαστε γερές και χρυσοχέρες. Κι΄επειδή ΤΟΧΕΤΕ είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσετε να προσφέρετε ΑΓΑΠΗ και όχι μόνο. Φιλιάάάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοφία τα δρομάκια της τέχνης τα διασχίζουμε διστακτικά άλλα με τόλμη και διάθεση να μάθουμε περισσότερα, να πειραματιστούμε, να μοιραστούμε.....σ΄αυτή τη διαδρομή έχουμε κάνει ευλογημένες γνωριμίες και έχουμε συναντήσει αδελφές ψυχές !!!Φιλιά απο όλες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφες όλες οι κατασκευές!Συγχαρητήρια για την όμορφη προσφορά σας! Μπράβο σας κορίτσια!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi αν και κάνουμε διστακτικά τα πρώτα μας βήματα στο ντεκουπάζ, με τη βοήθεια της χαρισματικής δασκάλας μας, προοδεύουμε σιγά-σιγά...σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια !

      Διαγραφή
  12. Μπράβο κορίτσια!!
    Είστε υπέροχες!!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαριλένα σ΄ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σου. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να ανταποκριθούμε !!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή