Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα.....

Φύλλο μανόλιας ντεκουπάζ "Χιονισμένο χωριό"
Στο μελίσσι, οι Χρυσομέλισσες έχουνε επιδοθεί από καιρό, στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων ειδών με σκοπό αυτά να προσφερθούν στα διάφορα παζάρια των Ιδρυμάτων και Συλλόγων που καταφέραμε να βοηθήσουμε αυτή τη χρονιά, η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε η προσφορά μας να έχει καλύψει πολύ περισσότερες ανάγκες,  πάντως συνεχίζουμε και ελπίζουμε....

Λογής λογής υλικά απλωμένα γύρω μας, πολλά μας τα έχουνε προσφέρει φίλες που συνδράμουν με τον τρόπο αυτό το έργο μας και τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όπως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και όλες τις γενναιόδωρες φίλες που εθελοντικά προσφέρουνε το χρόνο και τις δημιουργίες τους, για καλό σκοπό !!!
Είμαστε ευτυχείς και ευγνώμονες  !!! Καλές γιορτές σε όλυς με υγεία , αγάπη και κάθε ευλογία !!!

Μερικές φωτογραφίες των δημιουργιών μας....


Γλυκό κυδώνι μυρωδάτο και λαχταριστο !!!!

Ξύλινα κουτιά και γυάλινα αντικείμενα

Φύλλο μανόλιας διακοσμημένο με ντεκουπάζ"Αγγελάκι με βιολί σε μωβ φόντο"

Παλιά CD στολισμένα Χριστουγεννιάτικα με ντεκουπάζ

                                            Φύλλο μανόλιας ντεκουπάζ αγγελάκι σε χρυσό φόντο

                                                          Μενταγιόν καρδιές ΜΟΥΡΑΝΟ


Τα φυσικά φύλλα μανόλιας μεταμορφώνονται μαγικά  σε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια !!!!

20 σχόλια:

  1. Έχω μείνει άφωνη...ενα μεγάλο Μπράβο!!

    Καλές γιορτές με αγάπη υγεία χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές γιορτές Ελένη μου, να είμαστε καλά να δημιουργούμε και να προσφέρουμε !!!Οι Χρυσομέλισσες το χαίρονται απίστευτα όλο αυτό το πάρε-δώσε !!!

      Διαγραφή
  2. Χίλια μπράβο στο μελίσσι και πολλά συγχαρητήρια και για τα υπέροχα έργα και για την ακόμα πιο υπέροχη πράξη προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη...
    Να είστε καλά, μελισσούλες...
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά τη χαρά της προσφοράς....πόση χαρά και ικανοποίηση εισπράττουμε δίνοντας και πόσο "γεμάτες" αισθανόμαστε !!! Τα φύλλα μανόλιας είχανε την τιμητική τους φέτος....και τη χαρήκαμε ιδιαίτερα τη μεταμόρφωσή τους !!!Φιλιάααα

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Κλαυδία, είναι όλα πολύ όμορφα και βέβαια όταν είναι για καλό σκοπό, η ομορφιά είναι διπλή !!! Εύγε σε όσους βοήθησαν !!! Καλές γιορτές !!!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου ευλογημένοι οι δημιουργικοί και δοτικοί άνθρωποι, είμαστε ευγνώμονες στις τόσες φίλες που βοηθούν !!! Καλές γιορτές σε όλους !!!Φιλιά από το μελίσσσι !!!

      Διαγραφή
  4. Καλή επιτυχία όπου κι αν σταλουν τα υπέροχα αυτά στολίδια.
    Τα φύλλα της μανολιας τα βλέπω πόσο καιρό κι ακόμη δε βρήκα χρόνο να τα δοκιμασω.
    Καλά Χριστούγεννα Κλαύδια μου.
    Φιλακια σε όλο το Μελίσσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ανάγκες γύρω μας είναι τόσες πολλές.....στέλνουμε όπου μπορούμε, αυτή τη χρονιά εκτός από το Χριστοδούλειο καταφέραμε και προσφέραμε στο παζάρι της εκκλησίας του Αγ. Βασιλείου, στο Κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού και σε δύο άλλα παζάρια κοινωνικής ευαισθησίας....οι Μανόλιες θα μας βλέπουνε και θα τρέχουνε να κρυφτούνε....Καλές γιορτές Ρένα μου, φιλιά από όλες μας

      Διαγραφή
  5. Το μελλίσι πάντα προσφέρει !!!! Να είστα όλες καλά και να προσφέρετε γιατί γνωρίζεις καλά την ευχαρίστηση που παίρνεις!!!Καλές γιορτές σε όλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά της προσφοράς, είναι το μέγιστο αγαθό που απολαμβάνουμε όλες οι Χρυσομέλισσες γι΄αυτό και με τόση προθυμία και κέφι αφιερώνουμε χρόνο και κόπο, εισπράττοντας υπέροχα συναισθήματα !!! Καλέ γιορτές και φιλιά από όλες μας !!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου Φλώρα υγεία να έχουμε και να μη μας λείψει το κέφι και η δημιουργική διάθεση !!! Πολλές ευχές και φιλιά από όλες μας !!!

      Διαγραφή
  7. Τι όμορφα πράγματα που φτιάχνετε. Μπράβο σας!
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου συνεχίζουμε τις προσπάθειες παρά τις δυσκολίες ,όπως άλλωστε όλοι οι δοτικοί και αλληλέγγυοι άνθρωποι...Καλές γιορτές και σε σένα, με υγεία και χαές !!!

      Διαγραφή
  8. Μπράβο σας!!!!! Ακούραστες και δημιουργικές. Καλή επιτυχία να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου να είσαι καλά και μακάρι η μικρή μας συμβολή, να βοηθήσει στο μεγάλο έργο που προσφέρουνε αυτά τα ιδρύματα. Κ;αές γιορτές και κάθε ευλογία σε σένα και την οικογένειά σου !!!

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφα όλα όσα φτιάξατε Μελισσούλες για τα διάφορα μπαζάρ! Νά'στε πάντα καλά όλες και να έχετε κέφι να δημιουργείτε και να προσφέρετε γύρω σας!
    Φιλιά και καλές γιορτές σε όλες σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλαμε τα δυνατά μας Marie Anne και κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όμως οι ανάγκες είναι τόσες πολλές....Ευλογημένοι οι εθελοντές που προσφέρουνε από το υστέρημά τους, Καλές γιορτές, υγεία και χαρές !!!

      Διαγραφή