Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

H τρομερή δύναμη του καταναλωτή !!!





Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (δείτε εδώ) απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!
Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην «μισητή τους» από το 1940 – 41 Ελλάδα!
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany
Ήδη κάνει θραύση στο twitter το νέο hastag #BoycottGermany που είναι σήμερα πρώτο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, καθώς και πολλοί Γερμανοί, Ευρωπαίοι και Ομογενείς, ζητούν να σταματήσουν τον Σόιμπλε και το άσπλαχνο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Ζητούν να σώσουν την Ελλάδα!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ
Ανεβάστε στο twitter σας, στο facebook, στα e-mail, στα blog, στα site, παντού, τις αφίσες του Μποϊκοτάζ που σχεδίασε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και στείλτε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!
Δεν ξαναγοράζουμε Γερμανικά Προϊόντα για 4 αμείλικτες εβδομάδες που θα γονατίσουν το Βερολίνο!
Ούτε κάνουμε κλικ σε σχετικές Γερμανικές Διαφημίσεις που μπαίνουν αυτόματα σε πολλές περιπτώσεις στο διαδίκτυο!
Το Βερολίνο, η Γερμανική Κυβέρνηση και ο Σόιμπλε κήρυξαν Πόλεμο Δουλείας και Ατίμωσης στην Ελλάδα!
Και σαν Έλληνες πολεμούμε! Αρχικά με τρομερή δύναμη του καταναλωτή! Χτυπώντας το Ράιχ στην αχίλλειο πτέρνα του: την Οικονομία και τις Εξαγωγές!
(μεταφράστε – προωθήστε το μήνυμα παντού στην Ελλάδα και σε όλες τις γλώσσες και χώρες του Κόσμου  – πάρτε μέρος στη μεγάλη ειρηνική μάχη της Ευρώπης και της Δικαιοσύνης)
( ΣΗΜ. Η κινητοποίηση δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, που διαφοροποιείται συχνά στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά κατά της Γερμανικής Πολιτικής εξόντωσης της Ελλάδας που ακολουθεί ο Σόιμπλε)

Ας στηρίξουμε  επιτέλους τον τόπο μας , ας αγοράζουμε αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!

Γέμισε η Ελλάδα MERCEDES , BMW, συσκευές SIEMENS, BOSCH, MIELE, BRAUN.... 


“Και όμως νικήσαμε!”
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι αντίγραφο από απόκομμα… της εφημερίδας Ελευθεροτυπία το 1995, ενός άρθρου που αρχικά είχε δημοσιευτεί 70 χρόνια πριν, δηλαδή το 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το σχετικό απόσπασμα από την εφημερίδα «Ελευθερία» με τον Ναζί αξιωματούχο μεταφέρθηκε στην Ελευθεροτυπία από δημοσιογράφο, άντρα ή γυναίκα, με τα αρχικά ΜΑΡ. ΠΟΛ.





via

4 σχόλια:

  1. Κοριτσια μαζι σας..θα το κανουμε το μπουκοταζ... ουος η αλλως το έκενα και μονη αυτό... αναδυμοσιεσουμε το κειμενο έτσι ακριβως; περιμενω να μου πείς .. ναι;...η φωτογραφια του ναζί με την προφητεία δεν βγηκε ...παω να δω και το λινκ που έβαλες.. θα το κανουμε ολες μαζί .. φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου καλώς ή κακώς με την οικονομική στενότητα που υπάρχει, τα περιθώρια για αγορές είναι ήδη πολύ στενά, αλλά ας έχουμε κατά νού να στηρίζουμε τα προίόντα του τόπου μας, τα ελληνικά μαγαζιά και τις επιχειρήσεις.......Φιλιάααα
      Σημ. Με προσπάθεια κατάφερα να εμφανίσω το κείμενο, ο μπλόκερ μου έσπασε τα νεύρα...

      Διαγραφή
  2. Μπουκοταζ στην Γερμανία λοιπόν.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δύσκολο, ας το προσπαθήσουμε !!! Φιλάκια

      Διαγραφή