Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η έ κθεση των Κουμπαράδων της Δράσης Ελληνίδων Blogger στην Πάτρα !!!

Μόλις επιστρέψαμε απο την Πάτρα και θα προσπαθήσουμε, με λίγα λόγια και φωτογραφίες ,να σας ενημερώσουμε για όσα υπέροχα διαδραματίστηκαν εκεί....
Ο κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ δίνει συνέντευξη σε Τοπικό κανάλι.







Η ΄Εκθεση στήθηκε με ενθουσιασμό και καλαισθησία στον ημιυπαίθριο χώρο του ΕΣΠΕΡΟΥ στην Κεντρική Πλατεία ΓΕΩΡΓΙΟΥ της Πάτρας.
Οι κουμπαράδες, σίγουρα περισσότεροι απο1000 τοποθετηθήκανε σε σταντ και τραπέζια και αμέσως σχεδόν τραβήξανε την προσοχή !!! Ο μεγάαααλος γαλάζιος κουμπαράς, φιλοτεχνημένος απο το καρναβαλικό εργαστήρι της Πάτρας , στήθηκε στο βάθρο του και σηματοδότησε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο το μεγάλο γεγονός !
Ο κόσμος άρχισε να έρχεται, να περιεργάζεται και να αγοράζει !!! Ακούσαμε μόνο κολακευτικά σχόλια ενώ οι περισσότεροι εκφράσανε και τη έκπληξή τους για τις πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες.  Πρώτη φορά είχανε συγκεντρωθεί κουμπαράδες απο όλη την Ελλάδα !!!Πολλοί επίσης κατασκευαστήκανε απο παιδιά, μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της Πάτρας που θελήσανε να συμμετέχουνε σ΄αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση....
Παρούσες διαρκώς στην ΄Εκθεση, η κ. Νικολίτσα Αντωνοπούλου, γελαστή, αεικίνητη, έτοιμη να δώσει εξηγήσεις, να υποδεχτεί, να χαιρετίσει να ενημερώσει τους προσερχόμενους , η κ. Γεωργία Αντωνοπούλου που φρόντιζε  ιδιαίτερα το αμπαλάζ των κουμπαράδων, οι φίλες του Ιδρύματος και φυσικά το παρεάκι των Αθηναίων και Θεσσαλονικιών (Κλαυδία απο τις Χρυσομέλισσες, Βίκυ, η θρυλική και χαρισματική Ποδηλάτισσα, η Ρένα Χριστοδούλου, η πασίγνωστη και πολυαγαπημένη εμπνεύστρια αυτών των δράσεων και η κ. Γιούλα, χαρακτηρισμένη επιτυχώς ώς Υπουργός Οικονομικών, λόγω της εξαιρετικής επίδοσής της στην τιμολόγηση.....)
Αρκετές μπλόγκερς κάνανε το πέρασμά τους  απο την ΄Εκθεση, μα όλες αδιακρίτως ήτανε διαρκώς παρούσες με τις δημιουργίες τους.....

Η αναμνηστική φωτογραφία με την κ. Νικολίτσα Αντωνοπούλου είναι μόνο ένα μικρό ενθύμιο απο την υπέροχη εμπειρία μας στην Πάτρα !!!
Απολαύσαμε την Πατρινή φιλοξενία, κάναμε νέους φίλους, χαρήκαμε το θαυμασμό και το ευχάριστο ξάφνιασμα των επισκεπτών της έκθεσης, γεμίσαμε ικανοποίηση γιατί με τη συμβολή μας θα στηριχθεί ένας καλός σκοπός, ένα σπουδαίο έργο προσφοράς για τα παιδιά με νοητική υστέρηση.
Είμαστε έτοιμες για την επόμενη δράση μας, τα Ρολόγια που θα εκτεθούν στην  Αθήνα στο τέλος Νοεμβρίου και τα έσοδα θα διαθεθούν στο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ Ορφανοτροφείο Θηλέων ενώ θα ανταποκριθούμε άμεσα και στο κάλεσμα  του Συλλόγου του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ γιατί.....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!
Περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ στα σπιτάκια της Ρένας Χριστοδούλου , της Βίκυς της Ποδηλάτισσας και της Φωτεινής.......  

21 σχόλια:

  1. Μεγάλη χαρά και για μας που απουσιάζαμε , όμως με τη σκέψη είμαστε κοντά σας .
    Να είστε καλά
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nikol πραγματικά δεν λείψατε στιγμή απο κοντά μας , το αισθανθήκαμε !!!

      Διαγραφή
  2. Ευχομαι παντα τοσες ομορφες και σημαντικες εκδηλωσεις απο την μπλογκογειτονια μας!
    Να στε καλα!!!
    (μια παρατηρηση μονο....καλοπροαιρετη!καλο θα ηταν να αποφευγετε να δινεται στοιχεια μπλογκερς (ονοματεπωνυμα)!εκτος αν βεβαια εχετε παρει την αδεια τους!καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όλες μαζί μπορούμε τα κάναμε πράξη και σε αυτή την εκδήλωση και το χαρήκαμε!!!
      Για την επισήμανση σ΄ευχαριστούμε πολύ, έγινε άμεσα η διόρθωση...

      Διαγραφή
  3. Μπράβο σας ρε κορίτσια! Χίλια μπράβο!!!
    Πάντα άξιες και δραστήριες να είστε!
    Χαίρομαι που περάσατε καλά και η έκθεση είχε απήχηση & πέτυχε τους στόχους της.
    Να'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία ομολογούμε ότι και αυτή η συμμετοχή, μας γέμισε την ψυχή !!! Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία !!!Να είμαστε όλες καλά και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό !!!

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!!
    ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα πήραμε άλλη μία μεγάααααλη δόση ικανοποίησης και συγκίνησης, να είμαστε όλες καλά και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό τη δράση που εσύ ξεκίνησες !!!
      Φιλιά ατελείωτα !!!!

      Διαγραφή
  5. συγχαρητηρια!!!παντα αξιες!!καλη συνεχεια!
    καλημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα άξιες για προσφορά όλες μας, δίνουμε λίγα και παίρνουμε πολλά, δίνουμε πολλά και παίρνουμε περισσότερα !!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα,μελένια μου εργάτρια!!!!!!!!!Χάρηκα που ανανεώσαμε το ραντεβού μας και για τις επόμενες δράσεις και θα χαρώ να ανταμώσουμε ξανά και ξανά και ξανά!Καλή συνέχεια!Φιλιά κτμτρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή επιλέξαμε να βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι της προσφοράς και τη δημιουργίας, σίγουρα θ΄ανταμώνουμε σε κάθε ευκαιρία και θ΄ανυπομονούμε για κάθε συνάντηση ...Φιλάκια μελένια

      Διαγραφή
  7. Ενα μεγάλο "μπράβο" και από εμένα! Για την ιδέα, την υλοποίηση, για όλα!!!
    Εύχομαι τα καλύτερα και στην επόμενη αξιέπαινη πρσπάθεια!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα σε όλο το μελίσσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη η συμμετοχή μας στην εκδήλωση της Πάτρας μας γέμισε ικανοποίηση και ετοιμαζόμαστε με ανεβασμένη διάθεση για την επόμενη εκδήλωση στην Αθήνα !!! Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί η προσφορά μας είναι συλλογική !!! Εννοείται ότι τα έργα σου απέσπασαν το θαυμασμό όλων και ήτανε απο τα πρώτα που πουληθήκανε !!! Φιλάκια και περιμένουμε υπέροχα ρολογάκια απο τα χεράκια σου....

      Διαγραφή
  8. μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............εισαστε ακαταμαχητες.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία ωραίος ο χαρακτηρισμός σου !!! Ακαταμάχητες !!! Αυτό ακριβώς αποδείξαμε ότι είμαστε, αρπάξαμε την ευκαιρία απο τη λαμπρή ιδέα της Ρένας και την κάναμε πράξη. χαρούμενη γιορτή, δημιουργικό πανηγύρι που προσφέρει αγάπη και βοηθάει σε καλούς σκοπούς !!! Μπράβο σε όλες μας !!!

      Διαγραφή
  9. Μπράβο σας!!!
    Είστε όλες καταπληκτικές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία όλα τα μέλη της Δράσης ελληνίδων blogger και καταπληκτικές είμαστε και ακαταμάχητες, το επιβεβαιώνει η συμμετοχή μας στις προσκλήσεις/προκλήσεις για καλό σκοπό !!! Αφήσαμε τις καλλίτερες εντυπώσεις με τις δημιουργίες μας και στην Πάτρα και συνεχίζουμε.....

      Διαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία σέ ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια !!!

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια σε όλες και χίλια μπράβο! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή