Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δεν ξεχνάμε τους ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ.....!

Μην φανταστείτε ότι επειδή φτιάχνουμε μάσκες......ξεχάσαμε τους κουμπαράδες....
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις τελευταίες δημιουργίες και φυσικά συνεχίζουμε με παλιές και νέες πρωτότυπες ιδέες και αμείωτο κέφι......
Η Χρυσομέλισσα Ιωάννα έντυσε με μοντέρνο τζην τον κουμπαρά της, του πρόσθεσε και χαριτωμένες λεπτομέρειες και μαζί με το μήνυμά του :  " ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ " τον στέλνει στην Πάτρα....

Δύο βιβλία-ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ απο την Μαρία και την Κλαυδία ετοιμάστηκαν με γυψόγαζα, χρωματίστηκαν με ακρυλικά απο τη Μερκέττα και στολίστηκαν με ντεκουπάζ για να ταξιδέψουν στην Πάτρα μεταφέροντας τα μηνύματά τους...."Στα βιβλία μέσα βρίσκεις, τα σωστά, τα λαθεμένα, μοναχά όταν τ΄ανοίξεις και τα έχεις.....διαβασμένα !!! "  "Το βιβλίο θα αξίζει, μόνο όταν το διαβάσεις, όχι στη βιβλιοθήκη.....στριμωχτά να το ξεχάσεις...!!!"
Τα γνωστά μεταλλικά κουτιά απο γάλα, μεταμορφωμένα σε κουμπαράδες απο τη Χρυσομέλισσα Νάγια έτοιμα να παρουσιαστούν στην Πάτρα εφοδιασμένα με τα σχετικά μηνύματα : " Γλύστρησαν τα σαλιγκάρια, στις μολόχες, στα χορτάρια και σταθήκαν.... τι χαρά !!! Σε αυτόν τον Κουμπαρά !!!"
"Με τριαντάφυλλα στο χέρι, άνοιξη και καλοκαίρι, με τριαντάφυλλα στα χείλη, καλέ Μάη μου κι Απρίλη...."
Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε κι άλλες δημιουργίες......προς το παρόν σας θυμίζουμε τη συνάντησή μας το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου (ώρα 16.00-20.00) στο ΚΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝ (Σίνα και Διδότου 3) σε μία εορταστική συνάντηση , όπου μαζί με τις φίλες Ελευθερία και Σοφία του "ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ" θα σας παρουσιάσουμε διάφορες τεχνικές , θα σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας δραστηριότητες και θα σας έχουμε και εκπλήξεις .....Σας περιμένουμε !!!

29 σχόλια:

  1. Πανέμορφοι, μπράβο σε όλες! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σου !!!

      Διαγραφή
  2. Όλοι είναι όμορφοι, αλλά οι κουμπαράδες βιβλία είναι απίθανοι..μου άρεσε η ιδέα!!
    Καλό βράδυ..φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία είχαμε έμπνευση και η χρήση της γυψόγαζας μας άνοιξε νέους ορίζοντες !!!

      Διαγραφή
  3. Ομορφοι οι κουμπαράδες σας, εργατικές Μέλισσες!!! Καλή και δημιουργική συνέχεια να'χετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη όλες εσείς οι πρωτοπόρες μας ανοίξατε τα μάτια και την όρεξη......!!!Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τα ενθαρρυντικά σου λόγια !!!

      Διαγραφή
  4. Και υστερα μου λετε για τα σπιτακια του Σμαραγδάκη... τι να πουμε για τους δικούς σας πρωτότυπους κουμπαραδες κορίτσια;;;.. απιθανες ιδέες... μπραβο σας... εργατικες μας μέλισσες...πω..πω.. τι θα γινει στην Πατρα..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι ο Σμαραγδένιος είναι ένας και μοναδικός !!! Φιλάκια απο όλες μας, έχουμε βάλει τα δυνατά μας να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην Πάτρα με τις δημιουργίες μας !!! Το Αντωνοπούλειο το έχουμε "υιοθετήσει" και νοιώθουμε διπλά την υποχρέωση να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο....

      Διαγραφή
  5. Που τις βρίσκετε τόσες ιδέες διαφορετικές και πρωτότυπες!!!
    Φιλιά απ' την Άνδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα η άνοιξη μας έφερε έμνευση και φρέσκια δημιουργική διάθεση !!! Σ΄ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σου, να περάσεις καλά στο όμορφο νησί, φιλιά απο όλες μας....

      Διαγραφή
  6. πόσο όμορφες ιδέες έχετε? Είναι πολύ όμορφοι , αλλά είπαμε είστε οι εργατικές χρυσομέλισσες Πρέπει να κατεβάσω ιδέα , οπωσδήποτε , νοιώθω ήδη κηφήνας .
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nikol η παρέα έχει μεγάλη δυναμική ιδεών, ζουζουνίζοντας όλες μαζί....ξεπηδάνε οι προτάσεις, τα σχέδια, οι πρωτότυπες ιδέες και η συνεργασία λειτουργεί πολύ θετικά και απόλυτα δημιουργικά!!!

      Διαγραφή
  7. Αχ,μακάρι να μπορούσα να έρθω στη συνάντησή σας με τα κορίτσια, αλλά η απόσταση είναι μεγάλη δυστυχώς...οι κουμπαράδες πολύ όμορφοι, καλή συνέχεια! Επί τη ευκαιρία, Χρόνια Πολλά για την ημέρα της γυναίκας σε όλες τις Χρυσομέλισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα σ΄ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τις ευχές !!! Η συνάντηση πραγματοποίηθηκε χθές και περάσαμε υπέροχα !!! Θα γίνει προσεχώς σχετική ανάρτηση με λεπτομέρειες και φωτογραφίες !!!

      Διαγραφή
  8. Eυχαριστούμε κορίτσια, να είστε όλες καλά!
    Νικόλ το καλοκαίρι θα έρθω να φτιάξουμε ρολόγια μαζί κάτω στην Μεσσήνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πανεμορφα ειναι ολα!!!!!
    καλοταξιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι πάντα με τον καλό σου λόγο !!! Καλοτάξιδοι οι κουμπαράδες μας ,για να στηρίξουν του μεγάλο έργο του Αντωνοπούλειου !!!

      Διαγραφή
  10. πανέμορφοι!!!!!ωραία ιδέα το βιβλίο!!!!!καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα ευχαριστούμε για την επίσκεψή σου και το σχόλιό σου !!! Πράγματι οι βιβλιοκουμπαράδες έγιναν πετυχημένοι !!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφες και δημιουργικές ιδέες!
    Καλώς σας βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zoyzoy Καλώς ήρθες !!! Η παρέα μας είναι χαρούμενη και δημιουργική !!! Η συνεργασία δίνει καρπούς και απέραντη χαρά στους δημιουργούς !!!

      Διαγραφή
  12. μαζί σας έχω δει τους πιο απίθανα όμορφους χειροποίητους κουμπαράδες και σας συγχαίρω!!!Κουμπαράς βιβλίο!!!Τέλειο-)))
    τα φιλιά μου και εύχομαι ένα ευχάριστο ΣΚ-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christa ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επίσκεψή σου και τα καλά σου λόγια !!! Πνέει ένας ανοιξιάτικος αέρας έμπνευσης στην κυψέλη μας αυτή την εποχή και σύντομα θα παρουσιάσουμε τις επόμενες δημιουργίες.......έχουμε τρελλά κέφια !!!

      Διαγραφή
  13. Τους κουμπαράδες είπες Κλαυδία μου; Καλέ, πού να τους ξεχάσουμε, γίνεται να τους ξεχάσουμε; Και να θέλουμε δεν μπορούμε!!!! Και οι δικοί σας χρυσομελισσούλες, είναι πανέμορφοι..... ειδικά το βιβλίο με ξετρέλανε!!!!!
    Καλή επιτυχία στην συνάντηση και καλό Σ/Κ
    Φιλιά πολλά σε όλες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία τα καλά σου λόγια μας τιμούν και μας χαροποιούν αφάνταστα !!! Ο βιβλιοκουμπαράς μας έχει συνεπάρει με την απλότητα και την επιτυχημένη ολοκλήρωσή του. Δεν χρειάστηκε παρά ένα κουτί δημητριακών, χαρτόνι απο χαρτόκουτο, γυψόγαζες, ακρυλικά χρώματα , ολίγον ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα και το θαύμα συντελέσθηκε !!! Φιλιά απο όλες μας !!!

      Διαγραφή
  14. Οι κουμπαράδες-βιβλία απίθανοι!
    Όταν υπάρχει φαντασία όλα μπορεί να γίνουν!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xristin ο Μάρτιος αποδείχθηκε μήνας έμπνευσης και αυξημένης δημιουργικής διάθεσης !
      Χαιρετίζουμε τον ερχομό της άνοιξης και αντιστεκόμαστε στη μιζέρια και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.......Φιλιά απο όλες μας !!!

      Διαγραφή
  15. Μελισσάκια, το κάνατε πάλι το θαύμα σας !!! Είστε πανταχού παρούσες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα είμαστε σε φόρμα ανοιξιάτικη, ζουζουνίζουμε δημιουργικά και υλοποιούμε ιδέες !!! Σύντομα ετοιμάσου να υποδεχτείς το επόμενο συλλογικό έργο μας που ολοκληρώνεται εντός των ημερών.....εκεί να δείς παρούσες.....

      Διαγραφή