Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ κατασκευής ΕΘΝΙΚ ΚΟΛΛΙΕ.......

Μας το ζητήσατε και το πραγματοποιούμε, η κ. Ελένη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ξεκινάει απο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα να μας καθοδηγεί βήμα-βήμα στην κατασκευή υπέροχων ΕΘΝΙΚ ΚΟΛΛΙΕ με χάντρες και νήμα, πλεγμένα στον αργαλειό/φουρκέττα , με βοηθούς ένα βελονάκι Νο 2,5,  μπόλικη υπομονή,  ανεξάντλητη φαντασία  και έναν ωκεανό καλής διάθεσης....!!!



Με την ιδιαίτερη αυτή τεχνική, θα δημιουργήσουμε μοναδικά ΚΟΛΛΙΕ για εμάς αλλά και για να προσφέρουμε στις φίλες μας....!!!

9 σχόλια:

  1. ..Καλημερα..πω πω τι ομορφιες..καλα το αποτελεσμα θα ειναι τελοιο..να σται καλα..φιλια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολιτσα Αντωνοπουλου12 Ιανουαρίου 2013 στις 5:04 μ.μ.

    Kαλημερα σε ολες τις χρυσοχερες.Ευχομαι σε ολες σας καλη και ευλογημενη χρονια.Τωρα κατορθωσα να βρω λιγο καιρο να σας ευχαριστησω για οτι κανετε για μας.Να εισθε ολες καλα να εχετε υγεια δυναμη και καινουργιες ιδεες.Ανκαι απο οτι ειδα εισθε καταπληκτικες!Τι ωραια κοσμηματα ειναι αυτα? Μπραβο σας.Θελουμε και μεις σεμηναριο.Το μπακαλικακι πως παει?Πολυ χαιρομαστε που μας προτειματε.Ειναι και αυτο βοηθεια για μας.Και παλυ ευχαριστω.Σας φιλω ολες σας.Νικολιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΟΛΙΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!
    ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσοχέρες μου, πανέμορφα είναι αυτά τα κολιέ!!! Πολύ ωραία η ιδέα τέτοιου σεμιναρίου! Καλή επιτυχία και με εμπνευσμένες δημιουργίες!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μάθημα των ΕΘΝΙΚ ΚΟΛΙΕ έχει προγραμματιστεί να γίνεται στις 5.30 τις ΔΕΥΤΕΡΕΣ 21 και 28 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 4 Φεςβρουαρίου αν θα συνεχιστεί θα εξαρτηθεί απο το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.... γι αυτό όσες ενδιαφέρεστε στείλτε μας μεηλ και ελάτε το συντομώτερο να συμμετέχετε, απο εσάς εξαρτάται πόσα ακριβώς μαθήματα θα γίνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή