Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η παλιά καρέκλα.....





Και ποιος δεν γνωρίζει αυτόν τον τύπο της καρέκλας !!! Είναι η κλασική καρέκλα καφενείου, που εδώ και δεκαετίες έχει φανατικούς φίλους !!!
Οι Χρυσομέλισσες αποφασίσανε να ανανεώσουνε την παλιά καφέ λουστραρισμένη  καρέκλα, δίνοντάς της ένα ανοιξιάτικο παρουσιαστικό....







Για τη μεταμόρφωση χρησιμοποιήθηκε λευκό χρώμα νερού στο οποίο προστέθηκε σκόνη κιμωλίας και ελάχιστη ποσότητα καφέ σκόνης αγιογραφίας.
Το βάψιμο, αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, ήτανε μία διασκεδαστική εμπειρία που οι Χρυσομέλισσες την απολαύσανε δεόντως !!!  Μετά το βάψιμο, τρίφτηκε σε μερικά σημεία με χοντρό γυαλόχαρτο, για να αποκτήσει το εφέ της φθοράς, προστέθηκε στη συνέχεια, με την τεχνική του ντεκουπάζ και μία εικόνα στολίδι και σε επόμενη συνάντηση θα γίνουν φωτοσκιάσεις, θα λουστραριστεί και η παλιά καρέκλα, θα φωτογραφηθεί εντελώς ανανεωμένη και μεταμορφωμένη  !!!

7 σχόλια:

  1. Μπράβο σας κορίτσια θέλω να την δω τελειωμένη αναμένω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας κορίτσια θέλω να την δω τελειωμένη αναμένω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσοχέρικο μελίσσι μου, μπράβο! Ασφαλώς, θα το καταδιασκεδάσατε!
    Περιμένω να θαυμάσω το τελικό αποτέλεσμα....
    Φιλιά σε όλες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα γίνει τέλεια, είναι πολύ όμορφη αυτή η καρέκλα και το λευκό θα της χαρίσει πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Φαντάζομαι τί όμορφη που θα γίνει η καρέκλα!!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω..πω.. πληροφορίες γαι τις κουκλες που διαβασα μολις εδώ και ποια απο τις παλιες οπως εγω δεν έχει παιξει με πανινη κούκλα φιλη μου..πολύ χαιρομαι που τα έμαθα χαρη σε σενα ..πολυ χαρηκα και με την καρκλα που αλλαξε οψη περιενω να δω την συνέχεια.. Νικολιτσα μου.. πολύ αργησα να περασω . ε; σόρυ... καποιες φωτο δεν φαινονται καθολου.. δες το ναι; . να περνας καλα οτι και ν ακνεις φιλακιαααα!!
    ดูหนังออนไลน์

    ΑπάντησηΔιαγραφή